Integritetspolicy

Webbplatsens adress är: https://wettershus.se.

Vilka uppgifter vi samlar in och varför vi gör det

Wettershus Retreatgård samlar aldrig in uppgifter om besökare på webbplatsen. Endast om du anmäler dig till våra retreatprogram sparas de uppgifter som du själv skriver in i formuläret (dvs. namn, e-postadress mm) för att kunna bekräfta din bokning, avisera retreatavgift och för andra eventuella kontakter.

Inbäddat innehåll från andra webbplatser

Denna webbplats kan ha inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar osv). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen. Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll OM DU HAR ett konto och är inloggad på den andra webbplatsen.

Dina data

Vi delar inte dina data med någon, förutom vår samverkanspartner studieförbundet Bilda, av bidragstekniska skäl. Uppgifterna finns i vårt bokningssystem och sparas under tre år av bokföringstekniska skäl och för att enklare hantera uppgifter inför en eventuell, kommande anmälan. Du äger uppgifterna om dig själv och kan när som helst begära att vi tar bort alla uppgifter vi har om dig.