Den helige Franciskus stuga

I anslutning till Gröna Ängar finns den helige Franciskus stuga med pentry, braskamin och underbar utsikt. Franciskusstugan används på många olika sätt här på Wettershus Retreatgård.

Våra retreatgäster har tillgång till stugan under retreater och då är detta en plats för tystnad och stillhet. Vandrare som går pilgrimsleden kan boka in sig för att övernatta här under sin vandring och hyr då stugan. Enskilda personer eller små arbetslag hyr stugan för bön, planering och överläggningar. Trädgårdsgruppen som ansvarar för skötseln av Gröna Ängar använder stugan som en plats för paus och måltider när de är här och arbetar.

Detta innebär att det är viktigt att man bokar in om man vill komma hit för att njuta av stuga och omgivningar. Du kan skriva till: info@wettershus.se eller ringa 0766-27 17 70 för att få veta om det är möjligt att boka in sig när du vill. Priset varierar lite beroende på vad syftet och omfattningen är och det får du veta vid bokningen. Vi utgår från att alla som använder stugan (utom retreatgäster) för olika syften städar efter sig (städmaterial finns på plats)

Läs också mer om PILGRIMSVANDRINGAR

Interiör

Dela detta:

Gilla detta:

Gilla Laddar in …