Avgiften inkluderar retreat med helpension. Sänglinne och handdukar finns att hyra. Eventuella kurs- och materialkostnader tillkommer om det står angivet vid respektive retreat.

________________________________________

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Prova-på-retreat

26 januari, kl. 19:00 - 28 januari, kl. 13:00

2800 kr.

Denna helg var tänkt som en retreat för unga vuxna men pga. bristande intresse öppnar vi nu upp för alla (över 18 år) som vill vara med. Under dagarna har vi gemensamma böner, måltider och bibelmeditationer men det finns också utrymme för egen tid. Om du vill får du lämna ifrån dig mobilen och testa hur det är att leva mobilfri så länge retreaten varar. Ledare: Fredrik Bäckhjem Hellberg, kyrkoherde i Aneby och andlig vägledare. Emma Thorén präst och föreståndare på Wettershus. Studenter har 500 kr i rabatt – ange detta vid anmälan.

Detaljer

Start:
26 januari, kl. 19:00
Slutar:
28 januari, kl. 13:00
Kostnad:
2800 kr.
Evenemang Kategori:

Plats

Wettershus Retreatgård
Öland 40
Gränna, 56393 Sverige
+ Google Map
Telefon
0766-27 17 70
Visa Plats-webbplats

________________________________________

Tider:
Retreater börjar med kvällsmat kl. 19.00 och slutar sista dagen ca kl. 14.00 (om inte annat anges). Det finns ibland möjlighet att förlänga vistelsen med någon/några dagar, före eller efter en retreat. Kontakta Wettershus för information.

Pris:
Framgår av programmet. Retreater med högre avgift inkluderar arvode till ledaren. Reducering av avgiften kan vara möjlig för heltidsstuderande och personer med särskilda behov. Kontakta föreståndaren.

Anmälan:
Använd i första hand kontaktformuläret ovan, annars skicka e-post eller ring in din anmälan. Därefter skickar vi ut bekräftelse med praktiska uppgifter samt viktig information som gäller betalningen. Skulle retreaten vara fullbokad frågar vi om du vill stå på kölista.

Bara vara:
Du är välkommen att komma till Wettershus dagar då retreat inte pågår, under förutsättning att det finns personal på plats. Du kan också komma som bara-vara-gäst under en retreat om det finns lediga platser. Då bor och äter du på gården, deltar i tidebönerna om du vill, men disponerar annars tiden som du själv vill. Vid särskilda Bara Vara Dagar finns utrymme för stillhet och tystnad men samtal kan förekomma vid vissa tillfällen.

Bankgiro:
5973-8047 (gåvor och avgifter)

Det går inte längre att anmäla sig till denna retreat/detta evenemang.