Wettershus och IT

Blog-Hero

Wettershus och IT

Wettershus Retreatgård personifierar mjuka värden mer än IT och är ganska långt borta från AI, ettor och nollor, osv. Ändå är vi – så som nästan hela samhället – uppkopplade på ”nätet”. Att du läser detta, bevisar väl det. Här skriver vi bara lite om Wettershus IT.

Wettershus hemsida är en del av det vi gör publikt på Internet. Kontona på Facebook och Instagram likaså. Tanken är att bli vardagliga och berätta om vilka vi är, hur vi tänker och hjälpa den som är nyfiken på retreat, att hitta vägen till Wettershus.

Föreståndaren Emma Thorén börjar att blogga under april månad. Alla bloggar publiceras på hemsidan och flera delas också till Facebook. Precis som ofta annars, kan man Dela, Kommentera och Gilla det som skrivs. Sedan är det upp till den som vill att använda de funktionerna – eller bara läsa.

Antalsmässigt är vi volontärer betydligt fler, än de som är anställda. På hemsidan https://wettershus.se/personal/ kan du kortfattat läsa om Wettershus anställda. På samma sätt kan du läsa om volontärerna här: https://wettershus.se/husfolk/

Det finns förstås en hel del annat at läsa också, allt ifrån programmet till förklaringar om vad ”Retreat” är, hur det ser ut på gården, till ekonomi och årsredovisningar.

Trevlig läsning!

Rolf Gard, Administratör

Min kommentar

Blog-Hero

Läs fler inlägg

Upptäck mer från Wettershus Retreatgård

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa